Film pod názvem Zrodila se hvězda byl natočen již čtyřikrát. Poprvé tomu bylo v roce 1937. Remake byl natočen v roce 1954, 1976 a poslední v roce 2018. Děj všech verzí je vždy podobný. Vzestup jedné známé osobnosti zastíní pád a vyhasnutí jiné známé osobnosti. Vše je doprovázeno hlubokou láskou obou zmíněných osobností. Děj představuje divákovi nelehký život celebrity, problémy a výzvy v showbyznysu, ale také sílu a krásu milostného vztahu.

Poslední remake z roku 2018 je od režiséra Bradleho Coopera, který si také zahrál hlavní roli – country hvězdu Jacksona Maina. Ten objeví zpěvačku Ally, kterou představuje Stafani Germanotta (Lady Gaga). Zamilují se do sebe a Jackson pozná, jak je Ally dobrá. Přiměje ji, aby zazpívala svou píseň před publikem, které si ji okamžitě zamiluje. Brzy Ally zastíní slávu Jacksona. Pro Jacksona je to těžká situace, se kterou se musí nějak vyrovnat. Film je plný krásné hudby a písní, mezi které patří také např. píseň Shallow. Tento remake získal hned několik ocenění. 

V remaku z roku 1976 si zahrála hlavní roli Barbra Streisand a Kris Kristofferson. Ať již shlédnete jakoukoliv verzi, vždy se dočkáte romantického dramatu plného krásné hudby.