„Hodně si teď představuji, jak to naše malé štěstí bude vypadat…“ přiznala půvabná tmavovláska Aneta Vignerová, partnerka slavného scenáristy Petra Kolečka (35), a na sociální síti se pochlubila rozkošným záběrem ze svého dětství.

Je na něm její maminka s novorozeným miminkem v povijanu a její starší bratříček David (35), známý filmař, jenž stojí například za snímkem Abstinent. Pro film o mladém alkoholikovi v podání Josefa Trojana (19), co měl premiéru v minulém roce, se nechal inspirovat i neutěšenou rodinnou situací: Anetu a Davida opustil jejich otec v době, kdy byli ještě malými dětmi. Příčinou rozpadu mladé rodiny byl právě alkohol...

Na snímku, který Aneta sdílela na instagramu, je však zachycena ještě v době, kdy její maminka Jitka věřila v domácí idylku – a aby také ne. Tehdy byla čerstvě dvojnásobnou maminkou a vše se zdálo být zalité sluncem. „Já jsem to malé černé stvoření v zavinovačce,“ upřesnila modelka v popisku fotky. Není pochyb o tom, že i Anetin očekávaný syn bude „malé černé stvoření“ – vzhledem k jejímu fototypu.

Příznivce dlouhonohé krásky ovšem na snímku zaujalo něco docela jiného nežli malinká Aneta v peřince. „Tyyy jo, ty jsi podobná mamče, to jsem si nikdy nevšimla!“ žasla například modelka a vicemiss České republiky 2009 Hana Věrná (30). A souhlasila s ní i finalistka České Miss 2010 Kateřina Wohlmann Votavová (31). „Ty jsi celá mamka… Jste krásný obě!“ jásala v komentářích.

VIDEO: Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím. 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií