Pohledná moderátorka, která je vzdor své výšce (měla by měřit pouze něco málo přes 160 centimetrů) vyhledávanou modelkou, ve svých instastories ukázala, jak trávila středeční večer. Na poliklinice. „Tak jelito si hnulo s ramenem,“ napsala ke krátkému videu z čekárny ortopedie, které vyděsilo všechny její fanoušky. O pár hodin později sdílela rovnou fotografii, na níž pózuje s „tejpy“ na pravé paži.

„To si tak jednou jdete zacvičit, pak točit Slunečnou a večer si zahrajete v divadle s Lukášem Langmajerem… a je to,“ popsala na instagramu sérii událostí, které vedly k bolestivému zranění. „Hnula jsem si s ramenem trochu v posilovně, a pak to večer dotáhla při divadelním představení Příště ho zabiju sám, kde na mě padá okno a Lukáš mě zpod něj vysvobozuje a zvedá mě ze země…“ vysvětlila Blesku.

„Takže zatejpované rameno, rázová vlna, fyzioterapie, a dnes už zase musím točit Slunečnou a zítra zase divadlo…“ povzdechla si. Se svým nabitým diářem prostě nemá čas na nějaké marodění!

„Ráno pak prosíte svého fyzioterapeuta, aby přišel do práce, i když nemá službu, a něco s vámi udělal. A v sobotu s dětmi na hory. Ano, jsem blázen…“ připustila se sympatickou upřímností, vědoma si svého zahrávání se zdravím. To máme koneckonců jenom jedno! Tak držíme palce, aby byla zase brzy fit...

VIDEO: Eva Decastelo jako sexbomba z komiksu! Přiznala další plastiky 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo jako sexbomba z komiksu! Přiznala další plastiky Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií