Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Branky, body, kokoti: Svíčka s vůní vaginy, sex s koblihou a tělíčko v šatičkách!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Svíčka s vůní vaginy, sex s koblihou a tělíčko v šatičkách!
VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ
13. února 2020 | 14:00

Když se dva perou, třetí se směje. Totiž prasáka dostane. Tak dlouho jsme váhali, zda ho dát jednomu retrokonferenciérovi, nebo mudrujícímu doktorovi, až jim ho vyfoukla specialistka na celostní medicínu a ezokecy. Což je zároveň odpověď na častou otázku, zda může být prasákem týdne žena. Jasně! Ostatně, není to poprvé. 

Dejte si další díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti! Máme pro vás například tip na investici, pokud náhodou máte zbytečných sedmnáct set. Nebo radši ne, ještě byste na nás mohli být naštvaní. 

Nás toho taky naštvalo nebo nepříjemně překvapilo dost, jak můžete vidět ve videu. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...