Porotce totiž zaskočí, když se mladý muž ve veselém tričku s jedním z Muppetů svěří s počtem svých potomků. „Já mám tři děti a čtvrté je na cestě,“ pochlubil se totiž soutěžící hned při seznámení s trojicí šéfkuchařů. Mistry ve svém oboru toto přiznání zaujme. „A všechny děti máte s jednou ženou?“ tipuje například Radek Kašpárek (38), který je jen o pár let starší než soutěžící a děti má se svou paní rovnou dvě. Odpověď však bude záporná.

Rudolf se následně rozpovídá o tom, čí jsou všechny ty děti a kolik je vlastně matek. „S první manželkou mám dvě děti. A když jsem šel žádat o rozvod, tak ta paní, co dělá na soudě, mě sbalila a po půl roce otěhotněla. Pak jsme se rozešli. Mám syna, kterého jsem ještě nikdy neviděl, a se současnou manželkou čekáme také miminko,“ vyjmenoval stručně svůj milostný život Rudolf, jemuž dramaturgové pořadu vtipně pustí jako hudební podkres jeho slov znělku ze seriálu Ženatý se závazky.

„Takže máte třetí ženu?“ podivuje se Kašpárek nad nepříliš obvyklým modelem (ne)tradiční rodiny, kterou holohlavý skladník zosobňuje, a podle něhož by se dala sepsat klidně mnohadílná série červené knihovny. Rozhovor uzavřel šokovaný Přemek Forejt (32): „A sem jste se přihlásil kvůli čemu? Hledáte další ženu?“ provokuje. Postoupí zasloužilý otec Rudolf do dalšího kola soutěže, nebo se vrátí domů ke svým dětem? Už dnes na TV Nova ve 21:30.

VIDEO: Nadsamec zavítá do kuchyně MasterChef Česko!

Video
Video se připravuje ...

Nadsamec zavítá do kuchyně MasterChef Česko! 

Fotogalerie
17 fotografií