Zpěvačka Miley Cyrusová, která se proslavila nejdříve jako talentované dítko Disney Channelu a později jako rebelka (bez příčiny), co neváhá na jevišti předvádět kopulační pohyby, leccos a leckoho olizovat a pobíhat po pódiu s obřím připínacím penisem, nikdy nepatřila mezi hvězdy holdující spodnímu prádlu. Podprsenky jako kdyby v jejím šatníku ani neexistovaly – a existovat ani nemohou, vzhledem k tomu, jak jsou mnohé její outfity na látku skoupé.

Bradavka jí vypadla z odvážného topíku se zcela odhalenými zády i tentokrát, na ulicích New Yorku. Když Cyrusová odcházela z The Bowery Hotelu po módní přehlídce slavného návrháře hvězd Marca Jacobse (56), nepodařilo se jí uhlídat výstřih a jedno z jejích malých, neposedných ňadérek zvědavě vykouklo ven.

Místo toho, aby se mladá žena, co si získala popularitu jakožto dětský idol Hannah Montana, zastyděla, ona snímky svého odhaleného prsu klidně sdílela na sociálních sítích. „Posouvejte doprava. Ale rychle, instagram určitě tenhle příspěvek brzy odstraní,“ ponoukala ještě své fanoušky. Ti zpěvačku a interpretku hitů Wrecking Ball nebo Party In the U.S.A. za její odvahu ocenili téměř dvěma miliony srdíček, což je instagramová obdoba „lajků“ na facebooku.

VIDEO: Praštěné outfity Miley Cyrus.

Video
Video se připravuje ...

Praštěné outfity Miley Cyrus. youtube.com/hollywoodbackstage/BPŽ

Fotogalerie
82 fotografií