Prožili spolu řadu let, což nelze jen tak smazat mávnutím kouzelného proutku. Zřejmě proto se Dominika stále stýká se svým mužem, ačkoliv ho před časem opustila a odjela kvůli němu z Finska.

Je ale trochu zarážející, že se dvojice spolu sešla dokonce i v předvečer svatého Valentýna. A skoro to vypadalo jako opravdivé rande, jelikož finský hudebník přišel vystrojen i valentýnskými dárky v podobě lahve šampaňského, čokolády a květiny.

Navíc si páreček, soudě alespoň podle fotek, společný večer moc užíval. Společně navštívili koncert metalové kapely a také spolu popíjeli na baru, přičemž vesele pózovali každému, kdo se zatoužil vyfotit s někdejším frontmanem kapely Stratovarius či s nejstarší dcerou zesnulého Slavíka Karla Gotta. Dominika si s Timem i zatancovala a vesele se přitom usmívala.

Jako by toho nebylo málo, zábava neutuchla ani po čtvrté hodině ranní a manželé, kteří přitom řeší rozvod, spolu odjeli dokonce i na hotel. Podle Gottové to ale návrat rozhodně neznamená. Zřejmě pro ni bylo jen příhodnější přespat v Praze, než se plahočit až domů do Mníšku pod Brdy, kam už by se možná v takovou pozdní (či naopak brzkou) hodinu vůbec nemusela dostat.

Otázka ovšem je, zda Dominičino řádění po jeho boku a společnou noc Timo pochopí jen jako přátelské setkání. Vždyť od cesty do Prahy si sliboval víc a možná by blondýnka udělala lépe, kdyby si držela odstup a nenechávala mu tak plané naděje. Ještě ke všemu na svátek všech zamilovaných.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Fotogalerie
65 fotografií