Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž na zahradě zakopal menu z McDonaldu: Po 14 měsících ho celé spořádal

Autor: DH - 
14. února 2020
18:22

Brit Matt Nadin (40) z Barnsley v Jižním Yorkshiru má podivnou zálibu. Rád předvádí, že jeho žaludek dokáže strávit jakékoli jídlo, ať už je jakkoli odporné a staré. Ke čtyřicátým narozeninám si ale připravil skutečnou chuťovku. Více než rok staré menu z McDonald’s, který si zakopal na zahradě.

Čtyřicetiletý Matt se živí jako manažer prodeje v jedné britské firmě, ale jeho skutečnou vášní se stal kanál YouTube, kde s kamarády tvoří obsah sledované stránky Finders Beepers History Seekers, kde rád předvádí, jak sní cokoliv bez toho, aby se pozvracel.

Jeho poslední kousek se jmenuje „Výzva McDonald’s 365“ a Matt si tuhle lahůdku nadělil k 40. narozeninám. Když mu bylo devětatřicet, koupil si ve fastfoodu McDonald’s menu Big Mac s hranolky a čokoládovým shakem, všechno vzal, dal do misky na jídlo, uzavřel a zakopal na kamarádově zahradě. A po roce si na něm rozhodl „pochutnat“.

Ve skutečnosti ale jídlo nebylo pod zemí přesně rok, ale dlouhých 14 měsíců, což rozhodně na jeho chuti nic nevylepšilo. Matt menu vykopal  a jídlo si vzal zpět do restaurace a o dlouhých dvacet minut později už ho měl v sobě. A ano, znovu se nepozvracel.

 

Matt po jídle řekl, že nejhorší byly plesnivé a zvlhlé hranolky, které mu doopravdy nechutnaly, naopak hamburger prý nebyl tak strašný. „Měl rozmočený spodek a salát byl příšerný, ale maso bylo prostě jen tvrdé,“ popsal. „No a milkshake chutnal podivně dobře jako ovocné smoothie,“ dodal muž.

Aia Rebelka ( 15. února 2020 22:27 )

Velebnosti..... Du blejt.

XYZ3 ( 14. února 2020 19:19 )

To je fakt hovado...co by lidi neudělali pro virtuální slávu...

Zobrazit celou diskusi