Není pochyb o tom, že je Ashley Grahamová, kráska, která se v roce 2016 stala první modelkou prádla nadměrných velikostí, co se objevila na obálce plavkového vydání časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue, zastánkyní kojení na veřejnosti. Tento nejpřirozenější způsob, jak utěšit hlad svého malého pokladu a zároveň utužit pouto, co mezi dítětem a matkou vzniklo, sdílela dokonce i na sociální síti.

Dvě něžné fotky, které ukazují modelku a jejího novorozeného chlapce během pití kávy (a mateřského mléka) v jednom z brooklynských podniků, nenechaly nikoho chladným. Zpěvačka Demi Lovatoová (27) je například okomentovala slůvkem „ANOOOO“, někdejší topmodelka Helena Christensenová (51) zase „Oh, jak rozkošné“ a připojila celou řadu emotikon ve tvaru srdíček. Se srdíčkem si vystačila i herečka Rosario Dawsonová (40). Všechny dámy zkrátka ocenily odvahu Ashley, že se s takto intimním okamžikem chce podělit se svými příznivci, a nikdo se necítil být pohoršen.

Poté, co se Grahamová stala matkou, se jí na internetu úspěšně daří bořit všechny mýty o dokonalém mateřství a bezbolestném porodu. Svým fanouškům ukazuje, že i ona musí řešit docela obyčejné ženské problémy. „Zvedněte ruku, pokud jste nevěděly, že si budete muset měnit i svoje vlastní plenky,“ napsala například u snímku svého opuchlého poporodního těla, kdy jí bříško ještě rozhodně ani náhodou nesplasklo. Důvodem pro sdílení této upřímné fotografie prý byla snaha všem prvorodičkám dokázat, že mateřství „nejsou jenom duhy a motýlci“, a že je potřeba mluvit o náročném období, kterým si procházejí všechny novopečené maminky - stejně jako Ashley.

VIDEO: V klipu reklamy na plavky pro všechny ženy se objevily modelky Ashley Grahamová, Nicola Griffinová a Philomena Kwaoová. 

Video
Video se připravuje ...

V klipu reklamy na plavky pro všechny ženy se objevily modelky Ashley Graham, Nicola Griffin a Philomena Kwao. youtube.com

Fotogalerie
53 fotografií