Kde jsou ty časy, kdy se světu představila v roli stydlivé moravské dívky Róziny Maléřové v nekonečném seriálu Ulice. Od prvního natáčení Aničky Kadeřávkové uběhlo už pár let a ze zakřiknuté roztomilé dívenky se vyklubala mladá žena, která ráda dává na odiv svoji ženskost a hlavně přednosti.

Ani tentokrát herečka nezklamala. Spíš dokonce předčila všechno, co doposud kdy zveřejnila a co už tak fanoušky dokázalo v minulosti pořádně rozhodit. V rámci Valentýna totiž na svém profilu zveřejnila krátké, přesto velmi výživné video! V něm mohou všichni její příznivci vidět, jak moc silná láska a přitažlivost panuje mezi ní a jejím partnerem, slovenským rapperem Strapem (30). Jejich vášnivý vztah totiž demonstrovala pěkně divokou líbačkou, při které Kadeřávkové div nevypadlo prso z šatů, které měla na sobě (viz galerie). K odhalení všeho chybělo jen velmi málo!

„Je to všechno o životě a smrti,“ okomentovala stroze vlastní příspěvek, který u fanoušků vzbudil snad vášnivější emoce, než je samotný erotikou nabitý výjev. „Nevím, no, jestli je normální se na tohle koukat. Nejlepší je takový pár na sedačce před vámi v buse,“ komentovala jedna ze sledujících líbací video. „Ne že by mě to vytáčelo, jen nechápu, proč bychom na to měli koukat,“ přitakala další, se kterou značná část instagramového osazenstva bezpodmínečně souhlasí. Anička je zkrátka pěkná uličnice, a to doslova...

VIDEO: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

Fotogalerie
58 fotografií