„S mou láskou Evičkou trávíme spolu v objetí Valentýna,“ napsal na instagram herec a moderátor ke společné fotce s Holubovou. Oba se na ní zářivě usmívají a objímají se. Jenže pravděpodobně se nového československého zamilovaného páru nedočkáme a herci jsou jen přátelé.

Přece jen Eva je vdaná a s manželem Miroslavem Zdeňkem loni slavila desetileté výročí od svatby. Pár tvoří navíc již od roku 1991 a mají spolu dnes již dospělá dvojčata - Karolínu a Adama. 

Proč tedy asi Maroš trávil Valentýna právě s hvězdou Účastníků zájezdu či Pelíšků? Důvod je více než prostý – práce! Oba se totiž sešli na natáčecím place nového primáckého seriálu Slunečná. Ostatně i podle jejich oblečení na fotce můžete poznat, že právě hrají bohatého podnikatele Johna a věrnou pracovnici Hanou.

Dalo by se ale asi čekat, že po skončení natáčení moderátor Zázraků přírody odfrčí za přítelkyní a valentýnský večer bude patřit jen jí. Ačkoliv podle slovenských webů Kramár nějakou mladší známost má či přinejmenším ještě loni v létě měl, večer trávil s kamarádem a kolegou (právě ze Zázraků přírody) Vladimírem Kořenem (46).

Sešli se na akci v Obecním domě v Praze a dokonce se tam potkali i s dalšími známými tvářemi České televize - tanečníky Michalem Kurtišem (30) a Janem Onderem (34), kteří se proslavili ve StarDance. Skoro to tak vypadá, jako by tak na Valentýna zůstal Maroš tak trochu na ocet, i když obvykle si na nezájem opačného pohlaví stěžovat nemůže. Možná měl ale nějaký ten doprovod přece jen s sebou, jen se s ním ještě nechce chlubit veřejnosti. 

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
39 fotografií