Zatímco v oblíbeném Sexu ve městě si Jerry „Smith“ Jerrod nabrnkl o dost starší, ale sexuchtivou Samanthu v podání Kim Cattrallové (63), jeho představitel si ve skutečnosti našel lásku o dvacet let mladší! Krásku Liz Goodwinovou si navíc bude i brát, což oznámil na sociální síti. 

„27. prosince 2019 jsem se zeptal ženy mých snů, zda si mě vezme… a udělá tak ze mě toho nejšťastnějšího muže na světě,“ přiznal na instagramu na Valentýna Jason. „Jsem nadšený, že s tebou můžu trávit každý kousíček života a cítím se požehnán, že ty také,“ doplnil a poděkoval všem přátelům za pomoc s žádostí o ruku.

Také jeho nastávající pak radostnou zprávu potvrdila. „Tak je to venku a s tímhle samcem strávím celý zbytek života!“ napsala ke stejné fotce Liz a sdílela i řadu společných snímků s hercem, který si zahrál také Dexe Lawsona v seriálu Čarodějky. 

Coby Smitha si ho ale stejně dámy zamilovaly asi nejvíce, jelikož hrál ideálního chlapa, nejen krásného a sexy, ale i pozorného partnera, který si kvůli rakovině Samanthy oholil dlouhé blond vlasy. Roli si zopakoval i v obou filmových pokračováních Sexu ve městě.

VIDEO: Trailer: Sex ve městě 2

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Sex ve městě 2 youtube.com

Fotogalerie
101 fotografií