Pátek večer bývá obvykle příležitostí vyrazit do víru velkoměsta a užít si společenského života. Ovšem jsou i tací, kdo zůstávají doma a zapnou televizi a právě na ně zacílila TV Nova a vytasila se s novými díly druhé řady seriálu Kameňák. Ovšem místo triumfu, který by televize potřebovala jako sůl, přišel naopak propadák. 

Premiérový díl totiž podle oficiálních dat ATO sledovalo 616 tisíc diváků, což byl až pátý nejlepší výsledek večera. Kameňák tak předběhly hned čtyři pořady, většina z nich vysílaných na České televizi. Nejvíc lidí přihál k obrazovkám díl seriálu Poldové a nemluvně se Svatoplukem Skopalem (68) v hlavní roli - sledovalo ho 1 099 000 diváků starších patnácti let.

Po odlehčené detektivce zabodovala také populární talk show Všechnopárty s Karlem Šípem (74), vysílaná od 21:40, která rovněž překonala milion diváků díky sledovanosti 1 018 000 lidí. Od 21:10 sledovalo 679 tisíc diváků oblíbenou 13. komnatu, která tentokráte odhalovala tajemství zpěvačky Debbi (26). Jen o jednu příčku pak novácký Kameňák porazil nový pořad Zdeňka Pohlreicha (62) Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět. Ten zaujal 659 tisíc lidí.

Neúspěch Kameňáku je přitom zarážející už jen proto, že první série vysílaná v loňském roce, na tom byla o poznání lépe. V průměru 8dílný seriál vycházející volně z trilogie Zdeňka Trošky (66) sledovalo týden co týden téměř 960 tisíc diváků starších 15 let. Třeba bude druhý díl úspěšnější a Nova vstane jako fénix z popela, ale je také možné, že divákům se už příběhy z Kameňákova zkrátka přejedly.

VIDEO: Vydra a Žilková v Kameňáku: Únos balónem!

Video
Video se připravuje ...

Vydra a Žilková v Kameňáku: Únos balónem! TV Nova

Fotogalerie
70 fotografií