„Tahle jsem dopadla. Ta kolena mě snad utrápí,“ stýská si Marta, která týden co týden jezdí v doprovodu dcery Kateřiny k profesoru Tršovi.

„Dává mně dvě injekce do levého a dvě injekce do pravého kolene. Teď do mě už vpraví takovouhle už desátou dvojitou koňskou dávku,“ popisuje zpěvačka s tím, že nejspíš dalších deset ji ještě čeká.

„To je dalších dva a půl měsíce trápení. Ten den, co vám to píchnou, je to v pohodě. Potom se vám to všechno ale rozleží a ty bolesti jsou tak ukrutný,“ komentuje Kubišová.

Proto je prý České televizi moc vděčná, že vedení souhlasilo a štáb jezdí za ní. „Točíme prostě u mě doma, jinak to možné opravdu není,“ konstatuje milovnice zvířat, která prý musí na příkaz lékařů k injekcím také rehabilitovat.

„A to je pro mne naprosto vysilující,“ přiznává Marta, která v den svých 73. narozenin prodělala infarkt a záhy ukončila svoji kariéru zpěvačky.

Kniha bude!

Zdraví má člověk ale jen jedno. A život také, takže Marta se chystá pověsit veškerou práci na hřebík. „Umět skončit je to nejtěžší v životě. Já ale nechci skončit jako Karel Gott! I když Káju neuštvala práce, ale opravdu zlá nemoc. Nechci ale uprostřed natáčení umřít, takže musí přijít definitivní konec,“ je rozhodnuta.

Má totiž ještě jeden úkol, který chce stůj co stůj splnit. „Musím napsat tu avizovanou knihu, jak to všechno bylo. A tu za mne nikdo nenapíše,“ říká s tím, že nakladatelé se už předhání, který z nich ten poklad získá.

VIDEO: Marta Kubišová promluvila o drsném osudu své andulky

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová promluvila o drsném osudu své andulky FTV Prima

Fotogalerie
65 fotografií