Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda Zdenky (†41) na Sardinii: Poslední foto před smrtí plné naděje!

Autor: shp - 
17. února 2020
11:41

Decentní, téměř nepatrný úsměv a v očích naděje. Vypadá to, že při focení své poslední selfie před smrtí Češka Zdenka K. (†41) očekávala, že se její životní situace zlepší. Nestalo se tak. V italské Sardinii ji ubodal její expřítel Francesco B. D. F. (45).

Své poslední foto nahrála sympatická maminka dvou dcerek (7 a 9) na sociální síť v sobotu dopoledne. V náručí drží svého pejska a její výraz značí naději, že by mohly všechny její útrapy skončit. Tehdy ještě netušila, že v ten samý den jen o několik hodin později bude umírat před zraky vlastních vyděšených dětí.

Ubodal ji před zraky dcer

Podle listu Corriere della Sera se Francesco pohádal s pohlednou Češkou v městečku Sorso. Hádka byla naprosto brutální a skončila krveprolitím. Ital vzal totiž na svou bývalou přítelkyni, ke které měl údajně soudní zákaz přibližování, nůž a pobodal ji. Když umírala, vzal ji do auta i s dcerkami.

Následovala divoká honička s policií, která mu rozhodně nebyla cizí. Pletky se zákonem měl tyran už v minulosti. Pronásledování muže skončilo ve městě Ossi, kam násilník zamířil za svým známým. Policie tam Češku našla pozdě. Přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci.

Dopadli ho díky tipu

Vraždící Ital byl nakonec dopaden na parkovišti u supermarketu v Sassari. Strážci zákona ho zatkli na základě telefonního tipu svědka. Po jeho polapení byly dcery Zdenky osvobozeny. Jsou vyděšené, protože prožily trauma, ale podle novin neutrpěly žádná fyzická zranění.

 

villon ( 17. února 2020 12:41 )

Vubec se nedivim že s takovým italským fešákem cítila ohromnou naději. Úplný opak pupkatých a neupravených Čecháčků co umí jen chalstat pivo. Frančesko určitě popíjel jen ty nejyvbranější italská vína a po kterých nezměkne pták jako po deseti škopcích rezatý žbrundy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání