Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drsná dětská rvačka v Pardubicích: Oběť schytala tvrdé rány!

Autor: VaB - 
18. února 2020
16:20

Další brutální dětskou rvačkou se zabývá pardubická policie. Chlapec se svou obětí házel jako s hadrovou panenkou a na zemi do ní bezhlavě třískal, přihlížející si rvačku natáčeli a agresora podporovali…

Na sociálních sítích se objevilo video, na kterém je vidět, jak zřejmě statnější chlapec bezhlavě švihá o zem se slabší obětí. Tu pak na zemi v sevření bezhlavě mlátí pěstí do hlavy a žeber. K incidentu mělo dojít v Pardubicích, uvedl server TN.cz, který na případ upozornil.

Když se po tvrdých úderech snažil zvednout a utéct, statnější hoch ho chytl a velkou silou s ním švihl k zemi na tvrdý beton. Během celého boje se chlapec v černé bundě nebránil, rvačka trvala podle videa přibližně dvacet vteřin. Kolem pak postávalo několik jiných dětí, které celému incidentu přihlížely a ani jednou se nepokusily zasáhnout.

Video  Pouliční rvačka v Pardubicích  - Facebook: DOUP BOJ ODBOJ REBORN
Video se připravuje ...

Naopak silnějšího z chlapců podporovaly. „Hele dobře!“ vykřikl jeden z nich. „Pojď,“ podpořila dívka z pozadí hocha v červené bundě.

Pod videem v jedné facebookové skupině se rozjela vášnivá debata. „Týpek dobře dostává,“ napsal Dominik. Někteří komentující si ale naopak myslí, že je napadenou dívka. „To jako borec mlátí typku či co,“ ptá se jiný Štěpán. „Jestli to tak je, tak celkem ubohost,“ dodává.  

O incident se nyní zajímá i policie. „Případ evidujeme a zabýváme se jím. Upozornili nás na to zejména zástupci médií a jeden všímavý občan," uvedla pro Blesk mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.  

sacred10 ( 18. února 2020 19:39 )

Skurvene-j parchant!

Martin Lapáček ( 18. února 2020 17:05 )

Bylo by celkem fajn, kdyby jednou takový z***syn narazil na silnějšího. A ten aby ho povláčel ksichtem po chodníku. To, co předvádějí tito "siláci", je ubohost nejvyššího kalibru!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání