Výherkyně se stará doma o maminku (91), která potřebuje stálou péči a poslední dva roky také o pravnuka Alexise (6). Pečují o něho společně se synem a snachou.

„Vnučka péči o něj nezvládala, tak to tak prostě je. Od pondělí do pátku mám Alexise doma já, vodím ho do školky, věnuji se mu. A na víkendy jezdí k synovi a snaše. Od podzimu už ho čeká škola,“ říká paní Helena a dodává. „Za výhru dostane kluk nové sportovní boty a společně oslavíme mé narozeniny. Zajdeme si do restaurace pod hrad Starý Jičín.“

Helenu Habartovou výhra potěšila. Přišla jen krátce před jejími kulatými narozeninami.
Autor: Tomáš Ptáčník

Starosti i radosti

Plánuje s rodinou i výlet na Slezskou Hartu, kam jezdí každý rok. „Vyrazíme si tam na nějaký slavnostnější oběd. Výhra v Trháku je opravdu krásným dárkem,“ říká.

Helena Habartová hned po revoluci začala podnikat, provozovala bar a pracovala v něm i jako barmanka. A kromě toho se doma starala i o své stárnoucí rodiče. „Tatínkovi, když umíral, jsem slíbila, že se o maminku postarám, aby ani ona nemusela do domova pro seniory. Život mi přinesl mnoho starostí, ale taky mi přináší mnoho radostí,“ dodává Helena Habartová. A výhra v Trháku k těm radostem určitě patří.

POZOR!

Už v pátek v DENNÍ HŘE hrajeme i o 50 tisíc!