„Od té doby, co se narodil malej, mám strašný problémy se spaním, takže nespím vůbec a nebo jsem několikrát za noc probuzená,“ prozradila v brzkém ranním instaStories Hanka, že má velký problém načerpat tolik potřebnou energii pro své náročné každodenní cvičení.

„A když už usnu, tak mi samozřejmě ve tři čtvrtě na pět začne zvonit budík do fitka. Tak tohle se stalo přesně dneska a musím říct, že jsem se musela fakt hodně nakopnout, abych šla,“ přiznala moderátorka, která po takřka probdělé noci vždy i přes veškerou počáteční nechuť vstane a jde si zacvičit, čemuž pochopitelně odpovídají výrazně viditelné výsledky na jejím pevném těle. Ke stejně pevné vůli se tak rozhodla motivovat i ostatní!

„No, ale šla jsem, takže když se vám nebude chtít, tak se prostě nakopejte a jděte,“ radí Mašlíková, která občas ranní trénink vymění za pozdější společný s manželem André Reindersem (38). V takových okamžicích je někdy doprovází i malý Andreásek (2), který se mezi svalovci, činkami a posilovacími stroji překvapivě cítí jako ryba ve vodě. To budou asi geny...

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 
Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií