Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda sociálních sítí tvrdila, že si užívá na Bali: Ve skutečnosti to byla IKEA!

Autor: rc - 
25. února 2020
20:05

Pěkný podvod na své fanoušky ušila americká instagramová modelka Natalia Taylorová. Kráska na sociální síti sdílela líbivé fotografie z dovolené na exotickém ostrově Bali - na jedné si užívá se šampaňským v ruce, na jiné se zase zvěčnila v luxusní koupelně. Ovšem jak se nakonec ukázalo, všechno bylo úplně jinak! Natalie totiž na Bali nebyla a snímky nafotila v obchodním řetězci IKEA.

Sociální sítě ovlivňují každodenní život mnoha lidí. Influencerky mají vliv na to, co si oblékáme, jak se češeme či kam jezdíme! Ovšem někdy to, co vidíme na sociálních sítích, nemusí být zcela pravda. Na to chtěla poukázat influencerka Natalia Taylorová, která je opravdovou hvězdou instagramu. Na sociální síti její tipy na dokonalý make-up, módu či cestování sleduje 300 tisíc lidí!

Rodačka z americké Kalifornie začátkem února vyrazila na pohádkovou dovolenou na exotické Bali, které se v posledních letech stalo i díky sociálním sítím oblíbenou destinací. Na internetu pak publikovala fotografii v růžových minišatech u retro telefonu a ke snímku napsala: Královna dorazila. Následně zveřejnila fotografii, na níž je v bílé kuchyni s lahví šampaňského. K fotografii připsala: Čaj není jediná věc, kterou piji. Přestože ke každé fotografii přidala, že se nachází na Bali, nebyla to pravda…

Snímky kráska pořídila v jednom z obchodů řetězce IKEA. „Hodně influencerů bylo přistiženo, že předstírají, že jsou pryč. Chtěla jsem otestovat své fanoušky, abych zjistila, kolik z nich si všimne, že jen předstírám,“ uvedla pro Daily Star Natalia s tím, že nejdřív začala natáčet videa do příběhů, aby její „lež“ byla důvěryhodnější a lidé opravdu věřili, že je na Bali. Jedno z videí natočila například na letišti.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

Příspěvek sdílený Natalia Taylor (@natalia__taylor),

„Cílem toho videa bylo ukázat lidem, jak je jednoduché je oklamat tak, aby si mysleli, že jsi někým, kým ve skutečnosti nejsi,“ vysvětlila Natalia. Při fotografování se ujistila, že jsou v pozadí vidět cenovky visící na nábytku. „Každý věřil, že jsem tam. Nikdo to nezpochybňoval. Ačkoliv na druhém obrázku jsou cenovky z IKEA a zrovna tak IKEA iPad,“ popsala Natalia s tím, že přesto, že se obávala, že její fanoušci k ní ztratí důvěru, většina lidí to vzala s humorem.

Elssa ( 26. února 2020 10:35 )

Tak ke mě do obchodu taky jedna chodí, když nepřijde nalíčena nepoznala jsem ji, jinak jestli to ostatní sleduji a jsou Taaak blbí, tak proč ne, horší je když přijdou o krásu jako ta tynus, je to pak v háji, holky totiž nic jinyho neumí než se namalovat ob lict a vyfotit

wwwir ( 26. února 2020 05:27 )

Debi..lů je všude požehnaně koukám....🤮🤮👎👎

Whitetee ( 25. února 2020 23:01 )

300t je na Ameriku hodně málo 😂😂😂

fido2 ( 25. února 2020 21:51 )

Ať se jde rovnou vycpat­...fl­under­scen­ka.

Zobrazit celou diskusi