Přestože si za dva týdny pendlování mezi Prahou a Budapeští přijde podle informací Blesku až na 350 tisíc korun a účinkování v nové zábavné show si velmi pochvaluje, nejvíc si však přeje, aby už byl konec. „No, to cestování je hrozný!“ posteskla si herečka.

„Přijala jsem to původně s tím, že to bude v Bratislavě. Tam tu trasu velmi dobře znám i vozem, kdežto Budapešť je podstatně dál, a je to tedy unavující,“ přiznala Blesku Bohdalová.

Do maďarské metropole se dostávala různými způsoby. „Lítala jsem, jednou jsem jela autem s Liborem Boučkem... Ale je to opravdu strašně únavné,“ svěřila se Jiřina. „Budu ráda, až to bude u konce a bude březen. Budu na chalupě. Nic jsem nevzala a já si skutečně odpočinu,“ dodala Bohdalová s úsměvem.

Na téměř devadesátiletou dámu má opravdu záviděníhodnou výdrž, ze zkušenosti přitom ví, že by neměla přepínat síly. Když si třeba předloni v dubnu myslela, že je i po strastiplné cestě od kamarádky z USA čilá jako rybička, zamotala se jí doma hlava a zřítila se ze schodů a zle se potloukla...

Dohnána k zuřivosti

Ve Zlaté masce, která na Primě odstartuje 20. března, má Bohdalová roli jednoho z detektivů, kteří mají za úkol odhalit známou osobnost zpívající v kostýmu zajíce či pandy. Zatím se jí prý moc nedařilo.

„Nic jsem neuhodla! Já miluju soutěže, jsem hravá, ale tohle mne dohání k zuřivosti!“ prozradila Jiřina s bojovně zaťatou pěstičkou.

„Rozhodně je ale nač koukat, ty masky jsou nádherně vyrobené. Atmosféra byla jako při římských zápasech, lidi řvali a my taky. Určitě to bude podívaná pro celou rodinu!“ dodala.

Jak už informoval čtvrteční Blesk, celá show se z důvodu utajení natáčí v Maďarsku. Na české baviče v Budapešti čekal nelehký úkol. „Většina obecenstva byli Maďaři, takže nám vlastně nerozuměli,“ řekla Bohdalová, kterou do projektu uvrtal kamarád Jakub Prachař (36). Odezva publika ale nejspíš nescházela. „My se snažili dělat vtipy a máme z toho dobrý pocit... No, asi bylo publikum dobře placené!“ smála se

VIDEO: Jiřina Bohdalová prozradila své tajné přání v soutěži Máme rádi Česko

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová prozradila své tajné přání v soutěži Máme rádi Česko FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií