Pirát z Karibiku, který momentálně natáčí v Česku, přiznal, že tetování se pokazilo kvůli němu! Originální kérku spočívající v kombinaci Morseovy abecedy (křestní jméno syna) a číselného kódu (datum a čas jeho narození) si totiž navrhl sám.

Morseovku si prý vyhledal na internetu, což se mu stalo osudným. Jedna chybějící tečka způsobila, že místo »L« měl na kůži »R«, a z Flynna se tak rázem stal Frynn!

Maďarský tatér hvězd Balazs Bercsenyi to z počátku razantně odmítal. „V tetování rozhodně chyba není! Takhle si to klient přál,“ dušoval se Blesku. „Jestli je tam chyba, zabiju se!“ hlodalo v něm svědomí a nechal se od Blesku přesvědčit, že požadované jméno nevysázel správně.

„Ano, chybí jedna tečka. Už jsem dokonce slíbil, že to opravíme! Bohužel přesný termín nevím. Momentálně jsem v Budapešti,“ řekl po kontrole Blesku.

Bloom ale nakonec tatéra přemluvil, ten přesunul své klienty na jiný termín a v úterý večer narychlo přijel do Prahy. „Konečně jsme to udělali správně,“ radoval se druhý den na sociálních sítích herec. Za odměnu vzal tatéra do filmových ateliérů, kde právě natáčí pokračování seriálu Carnival Row. „Mám poučení: Nikdy plně nedůvěřuj tomu, co klient našel na Pinterestu,“ uzavřel to tatér hvězd.

Psa si pamatuje

Doplněním jedné tečky tetovací proces neskončil. Orlando si nechal rovnou vytetovat ještě pejska s nápisem Sidi. Jedná se o Bloomova mazlíčka, který podlehl v roce 2016 těžkému onemocnění jater. Sidiho zachránil v roce 2004 při natáčení Království nebeského v Maroku a hodně pro něj znamenal. „Jeho jméno naštěstí znám. Navždy můj chlapec,“ okomentoval Bloom druhý inkoustový výtvor.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
63 fotografií