Celý život byla blondýnkou, maximálně si kvůli práci nechala dát barevný přeliv, který se rychle vymyl. Ale před měsícem se svým kadeřníkem Honzou Kořínkem nechala přemluvit a šla do hnědé barvy.

„Cítím se v nové barvě skvěle a kdybych nemusela jít kvůli práci zpět na blond, tak bych si ji nějaký čas nechala. Tolik nabídek a hezkých zpráv od chlapů jsem nikdy neměla. Vždy jsem si myslela, že se chlapům víc líbí blondýnky, ale zjišťuji, že je to naopak,“ svěřila se Blesku Mariana Prachařová, která je už nějaký čas nezadaná, ale rozhodně nepatří k těm ženám, které by tím jakkoliv trpěly.

Jediné, co ji trochu mrzí, že ji kolikrát nepoznají ani kamarádky. „Já už jsem si zvykla, ale pro hodně lidí to byl šok,“ dodává se smíchem dcera herečky Dany Batulkové

Bohužel kvůli práci a nové podcastové tour s blogerkou Hell Navrátilovou letos nedokončí školu. „Mrzí mě to, ale letos to fakt nedodělám. Mám tolik práce a nových projektů, že by byla škoda je zahodit,“ tvrdí Prachařová, která nechyběla na představení nového menu v Pivo Karlín.

VIDEO: Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií