O své vášni pro ochranu životního prostředí chodí mladý moderátor rád přednášet na nejrůznější konference i do škol. A právě na jedné z přednášek se Viktor Vincze nebál prozradit, nejspíš s nadějí, že motivuje i další, že má oblečení takzvaně ze druhé ruky.

Moderátor se rozhodně nestydí dát o sobě znát, že mu nevadí naplnit si skříně oblečením, které už před ním nosil někdo jiný. A ve svém ekologickém zápalu jde Viktor Vincze ještě dál. O deset let mladší manžel Adely Vinczeové se totiž snaží co nejvíc lidí přimět, aby se vzdali cestování autem. Co chvíli zveřejňuje na svém instagramu příspěvky o tom, jak je skvělé a společnosti prospěšné jezdit a využívat prostředky městské hromadné dopravy.

„V tramvaji jsem dnes po čase dostal od neznámé paní otázku, zda v televizi neplatí dobře, že jezdím MHD. Odpovědí mohou být slova bývalého primátora kolumbijské Bogoty. ´Rozvinutá země není ta, v níž chudí používají auta. Ale ta, v níž bohatí jezdí veřejnou dopravou.´“, propůjčil si Viktor Vincze citaci, aby ukázal, jak nad celou problematikou přemýšlí i on sám.

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
25 fotografií