Brněnská podnikatelka a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková v rámci oslavy svých třicátých narozenin odjela s kamarádkami brázdit sjezdovky do slovenských Tater. Bohužel ale tenhle výlet po několika hodinách, kdy už blondýnka plánovala zrovna svah opustit, skončil nešťastnou událostí...

Nela se nechala natočit během jízdy na snowboardu. Když už se blížil konec kopce i samotného posledního sešupu, roztáhla ruce, ztratila balanc, a jak je na videu v InstaStories vidět, velmi ošklivě spadla rovnou na ruku, ve které jí v ten okamžik muselo nepříjemně křupnout.

„Častokrát je vnitřní bolest horší než ta fyzická... Ručička se vyléčí, šrámy na srdíčku zůstanou navždy,“ napsala Slováková k fotce, na které pláče bolestí, když jí lékař místní záchranné horské služby ruku ošetřuje. Po převozu do nemocnice pak blondýnka musela pochopitelně na rentgen, který potvrdil zlomeninu těsně nad zápěstím. „Sportem ku zdraví. A to jsme si ani nestihli vypít,“ komentovala ironicky následky nešťastného pádu.

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií