Dílem náhody se aktuální fotky představitelky plavčice Caroline objevily pouhý den poté, co fanoušky legendárního seriálu nadchly sexy snímky D’Erricové, na nichž blonďatá herečka vypadá o dobrých 20 let mladší.

Oproti tomu pohled na Yasmine budí mírně řečeno rozpaky. Je kumšt rozpoznat v oplácané a nenalíčené »panímámě« kdysi čarokrásnou a uhrančivým pohledem vybavenou brunetku, již magazín People opakovaně zařazoval na přední příčky žebříčku nejkrásnějších lidí světa.

Není tajemství, že na dámě, která s herectvím sekla už v roce 2003, se podepsaly drogy. O závislosti na kokainu ostatně před časem sama promluvila. „Můj pád do hlubin začal v roce 1997, když jsem skončila s Pobřežní hlídkou. Dlouho jsem neviděla, nebo spíš nechtěla vidět, jak mě drogy ničí. Sjížděla jsem se tak, že jsem nespala i pět dnů v kuse,“ svěřila se Yasmine, kterou drogy dostaly až k soudu.

V roce 2001 totiž zfetovaná způsobila dopravní nehodu, policie u ní našla 20 gramů kokainu a ona vyfasovala dvouletou podmínku a 100 hodin veřejných prací. Podstoupila však úspěšnou léčbu, dnes žije s partnerem střídavě v Arizoně a v Los Angeles a straní se médií. „Vyhýbání se drogám je každodenní součástí mého života,“ říká o kokainu.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Fotogalerie
99 fotografií