Sice se říká, že lásce neporučíš, ovšem mnoho lidí má v případě muzikálové hvězdy Bohuše Matuše a jeho takzvané mazlivky Lucinky trochu opačný názor. Zpěváka, kterého s mladičkou přítelkyní dělí nezanedbatelný, téměř třicetiletý věkový rozdíl, v diskuzích na internetu pravidelně pranýřují a nebojí se nazývat ho těmi nejdrsnějšími přízvisky, jako je například „úchyl“ či dokonce „pedofil“.

Názor veřejnosti ale kontroverzní pár příliš neřeší. Naopak se raduje ze společných chvil i zářně vyhlížející budoucnosti. Bohuš si trávený čas s Lucinkou nemůže vynachválit. „Máme mnoho společného. Já se strašně rád o Lucinku starám. Hrozně rád jí vařím a s ní se vracím do mladistvých let. Občas u mě hrajeme hry a blbneme. Prostě nejsem připravený být starý, i když mi za pár let bude padesát,“ popsal pro web eXtra.cz zpěvák.

V nedávném rozhovoru nováckého magazínu Život ve hvězdách Matuš mluvil o Lucince jako o svém miminku, což opět vyvolalo značnou míru nevole. Teď vysvětlil, proč použil zrovna tohle zvláštní označení. „Rád Lucince barvím vlásky, prostě celkově se o ni starám. Dává mi to životní impuls a smysl. A i proto ji označuji za své miminko,“ popsal Matuš vlastní úhel pohledu s tím, že si je jistý, že Lucinka je jeho životní láska, se kterou zůstane až do konce svých dnů.

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! 

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií