Rodinný konflikt zaměstnal v sobotu vpodvečer pražské policisty i záchranáře. Po páté odpoledne policisté z pohotovostní motorizované jednotky spěchali do bytu v ulici Milady Horákové v Praze 7, kde se podle oznámení odehrálo domácí násilí. „Muž už se v bytě nenacházel, policisté tam však nalezli zraněnou ženu a zavolali jí záchrannou službu,“ popsal Blesk.cz policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jen o pár minut později v téže ulici srazila tramvaj zhruba 40letého chodce - a byl to tentýž muž, který nejspíš ženě ublížil a zraněnou ji tam nechal! Tramvajový pás byl zhruba půl hodiny blokován. „Zda předchozí incident souvisí s dopravní nehodou, teď policisté prošetřují,“ uvedl Rybanský s tím, že podle prvotních informací z místa podezřelý muž tramvaji pod kola skočil schválně!

„Záchranáři na místě ošetřili dva lidi. 23letou ženu převezli s úrazem hlavy a žeber do vojenské nemocnice, zhruba 40letý muž utrpěl úraz hlavy,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová s tím, že utrpěl spíše lehké zranění.

Fotogalerie
10 fotografií