Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co nejspíš nevíte o vibrátoru

24. února 2020 | 00:00

Zarazilo vás, že jsou tu věci o vibrátoru, které nevíte a vědět byste měli? Myslíte si, že se jedná prostě o... vibrátor a to je vše, co potřebujete vědět? To jste docela na omylu. Tato dnes už neodmyslitelná pomůcka už se možná nemaskuje za roušku medicíny, jako v době svého vzniku. Přesto je důležitou součástí našich životů. A může mít vliv nejen na naše zdraví, ale také na kvalitu partnerského vztahu.

Na velikosti záleží

Chcete udělat radost své partnerce nebo snad rozveselit mrzutou tchyni? Vibrátor je řešení pro každé narozeniny, vánoční dárky – a samozřejmě ideálním zpestřením na den sv. Valentýna či prvního Máje, pokud preferujete tradičnější oslavu zamilovanosti.

Avšak pozor. Na velikosti záleží při výběru vibrátoru skutečně zásadně. A rozhodně neplatí úměra , že čím větší macek, tím více spokojenosti na straně obdarované.

Jak poznat tu správnou? Jak ale poznat správnou velikost?

Pokud vybíráte pro partnerku, máte to celkem jednoduché, protože jistě tušíte, zda preferuje při souloži váš obrovský dvaceticentimetrový penis, nebo dá přednost uspokojením prstíčkem či dvěma.

Pokud u vás přece jen převládá nejistota, můžete se řídit obecnými radami.

Jakého věku obdarovaná dáma je a jaké má zkušenosti? Dívce, která sotva dosáhla plnoletosti a teprve nedávno začala objevovat svět sexuality, jistě nepořídíte monstrum o třiceti číslech.

Vliv na preferovanou velikost může mít však i porod a předchozí zkušenosti s erotickými pomůckami. Nejdůležitější jsou však osobní preference, protože každá žena i každá vagina je zkrátka jiná – a co se líbí jedné, to může druhou odpuzovat.

Autor: Sexshopik.cz

Fakta o vibrátorech

To by bylo k tomu nejdůležitějšímu, tedy k velikosti. Co všechno byste však ještě o vibrátorech měli vědět?

Vznik

Jak už jsme zmínili v úvodu, první vibrátor se objevil koncem 19. století. Původně se používal k léčbě hysterie, ale netrvalo moc dlouho, než ženy zjistily, že vlastně nemusí trpět touto poruchou, aby pro ně byl vibrátor skvělým společníkem…

Druhy vibrátorů

Dávno jsou pryč časy, ve kterých byl vibrátor synonymum pro plastovou a vibrující napodobeninu penisu. Dnes si výrobci těchto erotických pomůcek dávají záležet nejen na jejich promakaných funkcí, včetně vyhřívání, ale také na vzhledu, často připomínajícím umělecká díla. Sexshopy dnes nabízejí mimo jiné i vibrátory zdobené šperky Swarovski či podtlakové vibrátory, které mají na starost péči o klitoris.

Dildo vs vibrátor

Dildo není vibrátor. Opravdu ne. Společné mají možná to, že jsou to erotické pomůcky. Víte ale, jaký je mezi nimi rozdíl? Vibrátor na rozdíl od dilda vibruje. Dildo může mít podobné designové vychytávky jako vibrátor, ale stále zůstává pouze pasivním dodavatelem potěšení.

Autor: Sexshopik.cz

Elektro vibrátor

Děsíte se, že v takto nevinném článku zabíháme do BDSM vod? Nemusíte, protože elektro vibrátor s BDSM vlastně nemusí mít vůbec nic společného. Místo vibrací může přidávat jen malé brnění, které kromě uspokojení přináší i další bonusy – například posílení svalů pánevního dna.

Nechte si poradit

Stále si nevíte rady? Podívejte se na článek Jak vybrat vibrátor na webu Sexshopik.cz, ve kterém se o vibrátorech dozvíte skutečně vše.

Autor: Reklama