Bývalá slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová rozhodně patří mezi ženy, které se proslavily díky svému rajcovnímu tělu – a pak se výhodně provdaly. Místo toho, aby po boku manžela a podnikatele Vlastimila Hájka (44) sekala dobrotu a chovala se jako vzorná maminka dvou dětí, dcerky Salmy (10) a synka Nevia (6), ona se na sociálních sítích k radosti svých fanoušků často předvádí v rajcovních pózách, jenom v prádle nebo v plavkách, anebo zahalená pouze do mořských vln...

Do povědomí českých televizních diváků se dostala jako obdařená blondýna v erotickém pořadu Peříčko. Média tehdy Belohorcovou s přírodním poprsím velikosti 4 (které si po narození obou potomků nechala vyztužit silikonem) překřtila na „učitelku sexu“. Předtím se sice na televizních obrazovkách našich slovenských sousedů objevovala jako rosnička, moderátorka loterie jménem Keno 10 či lechtivého pořadu Láskanie, proslavila se však až v roce 2005, kdy na Markíze uváděla reality show Big Brother.

Belohorcová se nakonec rozhodla pro spořádaný rodinný život a přestěhovala se do Miami na Floridě, kde s manželem provozují rezidenci apartmánů, kterou navštěvuje celá řada českých celebrit: naposledy se u ní ubytovala spisovatelka Radka Třeštíková (38), před ní dováděla Belohorcová ve vlnách s topmodelkou Simonou Krainovou (47) a její ukázkovou rodinkou sestávající synky Bruna (7) a Maxe (9), a manžela Karla Vágnera mladšího (46).  A kromě nich zde byl nedávno také mistr italské kuchyně Emanuele Ridi (46).

Narozeniny se Zuza rozhodla oslavit dámskou jízdou se svou maminkou a dcerkou na otevíračce jedněch lázní v USA. O tom, že si užívá zdejšího luxusu, ostatně poctivě informuje na svém instagramu: Její často používaný hashtag „Belohorka life style“ je ostatně synonymem pro přepych, jímž se tak ráda fanouškům pochlubí. Ovšem, kdo by jí nezáviděl? Jenom pár let před kulatou padesátkou vypadá lépe než kdejaká dvacítka a život, který si dopřává za velkou louží, je – alespoň podle toho, jak se prezentuje na internetu – naprosto pohádkový.

Na nejžhavější Zuziny fotky se můžete podívat do galerie!

VIDEO: Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech...

Video
Video se připravuje ...

Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech. Půjde pod narkózu. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií