Petra Němcová řekla své „ano“ na tajném obřadu uprostřed arizonské pouště v srpnu loňského roku. Poté, co jí nevyšly čtyři vážné vztahy, v nichž už došlo i na zásnuby, si ji k oltáři odvedl snoubenec s pořadovým číslem pět – podnikatel v nemovitostech a showbyznysu Benjamin Larretche.

Sňatek proběhl při západu slunce ve skalním městě Cathedral Rock v Arizoně. „Věděli jsme, že je to posvátné místo, ale když jsme se tam brali, překonalo to naši představivost. Zrovna, když nás duchovní rádce oddával, mraky dostaly takovou zlatou barvu a energie, kterou jsme cítili, byla neuvěřitelná. Bylo to jako božský happening,“ líčila tenkrát nevěsta, která se mystickou momentkou dokonce pochlubila i na sociálních sítích.

Pro magazín HELLO! ovšem Petra prozradila mnohem více. Například to, jak jí roztomilý Bodhi, alespoň podle jejích vlastních slov, „rozzářil život“ a dokonce znásobil vzájemné city s partnerem. „Láska mezi mnou a Benem je od chvíle, kdy se Bodhi narodil, ještě hlubší. Mezi námi třemi je pouto. Slyšela jsem o této úžasné bezpodmínečné lásce, když porodíte a láska ještě zesílí. Ale nemůžete tomu porozumět, dokud to nezažijete,“ nechala se slyšet.

Stejné pohnutí ostatně sdílí i sám Benjamin. „Pocit, že je vidím oba pohromadě, mi přináší tolik radosti. Jsou to skutečně jedinečné lidské bytosti. Petra je přirozená matka, která se po většinu svého života starala o jiné lidi. A já jsem spokojený, když vidím, jak se teď stará o naše dítě. Ráno se probudit a vidět Bodhiho úsměv je skutečné požehnání, to mi pomáhá nastartovat den,“ svěřil se hrdý otec a podnikatel.

Jak sympatická světlovláska, tak i Benjamin jsou nadšenými fanoušky udržitelného životního stylu, takže není divu, že Bodhiho pokojíček a vybavení, od oblečení po kolébku, je z těchto materiálů. „Chceme, aby se Bodhi od velmi mladého věku učil o výhodách udržitelného života,“ prozradila novopečená maminka.

I nadále pracuje jako modelka, ale pouze se společnostmi, které jsou stejně jako ona zastánci udržitelného životního stylu. „Chci podporovat značky, které jdou po správné cestě. Doma i na červeném koberci nosím udržitelnou módu,“ vysvětlovala karvinská rodačka a na instagramu se pochlubila i fotkou z titulní strany magazínu. Jsou na ní oba pyšní rodiče a rozkošný Bodhi v modrých dupačkách.

A jak se říká, jedno oko nezůstalo suché! „Blahopřeji, jste nádherní! Hodně zdraví a štěstí,“ dojímala se nad snímkem například světoznámá módní návrhářka Blanka Matragi (67). „Gratuluji, lásko!“ napsala jí dokonce i americká herečka Rosario Dawsonová (40), zatímco třeba mladinká česká zpěvačka Monika Bagárová (25), která je nyní mimochodem také v očekávání, se místo komentáře spokojila pouze s emotikonem srdíčka.

Stejně jako modelka Karolína Bosáková, která se počátkem února stala dvojnásobnou maminkou, anebo ukrajinská kráska Alina Baiková (31), bývalá partnerka herce Leonarda DiCapria (45). Jak se zdá, ty všechny přejí Němcové, která v roce 2004 jen o vlásek unikla smrti během tsunami v thajském ráji, už jenom štěstí a spokojenost…

VIDEO: Petra Němcová se měla vdávat už v roce 2011: Takhle si to plánovala!

Video
Video se připravuje ...

Petra Němcová prozradila, jak plánuje svou svatbu. Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií