Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé záběry: Chlapce (18 měs.) ve výtahu napadl rozzuřený buldok! Zvíře se dítěti zakouslo do nohy

Děsivé záběry: Chlapce (18 měs.) ve výtahu napadl rozzuřený pitbull! Zvíře se dítěti zakouslo do nohy
Děsivé záběry: Chlapce (18 měs.) ve výtahu napadl rozzuřený pitbull! Zvíře se dítěti zakouslo do nohy  (Autor: Reprofoto Youtube/ Focus On News)
Autor: rc - 
26. února 2020
20:31

Na dětské hřiště mířila chůva s osmnáctiměsíčním chlapcem. Ovšem poté, co dvojice nastoupila do výtahu, vletěl dovnitř rozzuřený buldok a napadl jejího malého svěřence! Brečícímu dítěti se zakousl do nohy. Incident, který se odehrál ve čtvrtek v brazilském městě Belém, zachytila bezpečnostní kamera.

Hororový okamžik zachytila bezpečnostní kamera v jedné z bytovek v brazilském městě Belém. Do výtahu tam nastoupila chůva, která se rozhodla vzít ve čtvrtek na dětské hřiště osmnáctiměsíčního chlapce. Dvojice nastoupila do výtahu a jela dolů, když se výtah zastavil a otevřely se dveře. Chůva se postavila mezi ně, aby mohl někdo další nastoupit.

Ovšem v tu chvíli dovnitř vběhl buldok a chlapečka napadl! Rozzuřený pes dítě povalil do rohu výtahu a zakousl se mu do nohy. V tu chvíli dovnitř vběhl i majitel psa a rychle popadl chlapce do náruče, zatímco dveře výtahu se zavřely.

Rozzuřené zvíře se stále snažilo dostat k chlapci. Chůva se ho snažila od dítěte držet dál. Psa se pokoušela chytit za uši a za krk. Po chvíli výtah dojel do dalšího patra a dveře se znovu otevřely. Chůva popadla dítě a utekla pryč. Případem se podle informací britského deníku Daily Mail zabývá policie. Chlapec neutrpěl vážná zranění, ale je otřesen.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání