Koronavirus dorazil v posledních dnech už i do Evropy. Itálie v úterý dopoledne hlásí 271 nakažených a sedm mrtvých osob. A co hůř, obávaná nemoc se rozšířila už také do Španělska (a Rakouska), konkrétně na kanárský ostrov Tenerife, kde byl v jednom z hotelů potvrzen koronavirus u jednoho z italských turistů. Zhruba 1000 hostů se tak nyní nachází v karanténě.

Ve stejný čas se na sociální síti objevil čerstvý příspěvek hvězdy Kameňáku Alice Bendové. V něm sice komentuje nedělní písečnou bouři Calima, která ostrovy zasáhla, nicméně fotkou s rouškou vyvolala v mnohých zřejmě odůvodnitelnou paniku týkající se koronaviru.

„Nejste v karanténě, Alice? Na Tenerife je prý nakažený Ital koronavirem,“ zněla otázka, která napadla v obdobné variantě i mnoho dalších. „Takže už je sedm Čechů z hotelu na Tenerife v karanténě kvůli koronaviru. Vy se dostanete domů jak?“ zní další otázka zvídavé fanynky k bezpečnému návratu Bendové do České republiky.

„Nejste v tom hotelu v karanténě, doufám...,“ zeptal se někdo jiný, který nejspíš neví, že herečka a její rodina mají právě na Tenerife vlastní apartmán, jenž je díky jejich častým cestám na tohle místo pro ně druhým domovem.

Navíc Bendová je už prý doma. „Moji váženi a milí přátelé, píšete mi desítky komentářů a zpráv, chci Vás uklidnit,njsme zpátky v Praze a v pořádku. Děkuji Vám za Vaši péči a přízeň,mám Vás ráda,“ ozvala se na sociální síti Alice. Zda měla roušku kvůli rozvířenému písku, nebo je za tím strach ze zabijáckého koronaviru? K tomu se herečka zatím nevyjádřila.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií