Že se Agátě Hanychové v lásce, respektive na poli trvalých vztahů, příliš nedaří, si není těžké všimnout. Ze dvou vážných vztahů má dvě děti, ovšem ani jeden jí nevyšel a aktuálně se rozvádí sJakubem Prachařem (36). To hovoří jasně v neprospěch Agátiných vztahů.

I když jiskřička naděje tu byla. Není to tak dávno, kdy Agáta hrdě křičela do světa, jak moc je po rozpadu vztahu s tatínkem dcery Mii (2) zamilovaná. S novým přítelem, se kterým se poznala na online seznamce, dokonce modelka absolvovala romantickou společnou dovolenou v Thajsku. Záhy po ní ale vzal vztah s realitním makléřem Zdeňkem Turkem za své. Jako oficiální důvod rozchodu Agáta uvedla, že se chce soustředit hlavně na děti a úlohu zodpovědné matky.

Naštěstí má ale někoho, na koho se může spolehnout. „Když už vám to v životě nevyjde, je strašně důležité, abyste zůstali přáteli...Občas je to těžké, ale s Mírou nám to vyšlo na 100%. Takže tady jedna z oběda a bez dětí,“ připojila popisek k černobílé fotce na svém instagramu, která dokumentuje aktuální stav věcí mezi ní a tatínkem jejího synka Kryšpína (8) Miroslavem Dopitou. Cesta za tímhle přátelstvím ale nebyla zas tak jednoduchá, jak by se z fotky dvou usměvavých lidí mohlo zdát. 

V minulosti se totiž Agáta s Mirkem soudila o výživné. Dopita se kvůli dluhům a osobním problémům dokonce na čas odstěhoval z Česka až na Bali. A navíc o žádný velký milostný návrat se tu ani jednat nemůže. Své bývalé partnerce smí Miroslav Dopita poskytnout oporu maximálně hřejivými slovy a přátelským objetím. Od roku 2018 je totiž znovu ženatý.   

VIDEO: Agáta o svatbě svého ex snoubence Dopity: Tajná domluva!

Video
Video se připravuje ...

Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií