Nejvíc chybí jejich šestileté dceři Aničce. Přestože ho dýdžejka opustila už v dubnu 2018 a šest měsíců před jeho smrtí jej vyměnila za svalovce Petra Plačka (38), dodnes se nedokázala s manželovým odchodem tak úplně vyrovnat.

„Strašně mě mrzí, že tu s námi není... Nemůžu uvěřit, že je to rok, co odešel. A přiznávám, že to stále ještě nemám v sobě vyřešené,“ svěřila Blesku Andrea. „Každopádně po sobě zanechal velkou stopu jak ve filmu, tak v srdcích lidí, které za život potkal,“ dodala vdova po Jiřím Pomeje.

Není tajemstvím, že herec a producent dlouhá léta bojoval s milionovými dluhy, které odstartoval film Andělská tvář. Nikdy je nesplatil, a tak je spolu se sedmi exekucemi měla po jeho smrti zdědit dcera.

„Vzdala jsem se dědictví. Hlavně kvůli Aničce,“ prozradila už dříve dýdžejka. Jako její zákonný zástupce se zřekla dědictví i za ni. Musel o tom ale rozhodnout soud. „Ty dluhy byly tak vysoké, že vše šlo do likvidace,“ dodala Andrea.

2 roky boje s rakovinou

Rakovinu hrtanu Jiřímu objevili v dubnu 2017. Pomeje podstoupil 33 ozařování, která mu sežehla hrdlo. Jakmile mu ale oznámili, že je potřeba podstoupit operaci hrtanu, při které by přišel o hlas, vzepřel se a rozhodl se agresivní nádor vyhladovět. Dlouhých 42 dní přežíval jen na bylinkových čajích a zeleninové šťávě.

Zhubl přes 20 kilo a oslabený organismus to nevydržel. Herce odvezli s těžkým zápalem plic do nemocnice. Začátkem roku 2018 lékaři zjistili, že rakovina nezmizela, a on přece jen kývl na odstranění hrtanu. Bohužel příliš pozdě...

Po operaci přišel o hlas a svůj žal utápěl v alkoholu. Zákeřná nemoc se vrátila s ještě větší silou a začala se mu rozlézat po celém těle. Objevila se mu v pánvi, potom znovu v krku... Začátkem roku 2019 byl převezen do Nemocnice Na Pleši, kde svůj statečný boj 26. února prohrál.

3 ženy, 3 svatby

Michaela Kuklová (51)

Herečka byla jeho první velkou láskou. Seznámili se při natáčení Olmerových filmů Playgirls 1 a 2. Jejich bezdětné manželství vydrželo dlouhých 13 let.

Iveta Bartošová (†48)

Zpěvačka byla druhou osudovou ženou jeho života. Svatbu jako z pohádky ale vystřídalo po dvou letech bouřlivé finále, kdy sama Iveta požádala o rozvod.

Andrea Pomeje (31)

Dýdžejka mu splnila největší sen a v jeho 48 letech ho učinila konečně otcem. Rozešli se, když Jirka po operaci rakoviny hrtanu začal opět nezřízeně pít.

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
143 fotografií