Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Odporný útok na šikanovaného chlapce (9), který se chtěl zabít: Malý hrdina s odpůrci zametl!

Autor: shp - 
27. února 2020
05:33

Nešikanují ho, není mu 9 let, ale 18 a je to najatý herec, který hraje záměrně na city, aby obral dobrodince o jejich těžce vydělané peníze. Takovéto hnusárny píšou na adresu australského chlapce Quadena Baylese nechutní internetoví trollové. Hoch, který trpěl drsnou šikanou, ale s nimi teď pořádně zametl!

Quaden Bayles se stal doslova přes noc světovou hvězdou. Hoch trpící dwarfismem neboli nanismem – nemocí způsobující malý růst, byl dlouhé roky šikanován kvůli svému vzhledu. Jeho ztrápená a zoufalá maminka Yarraka Baylesová už nevěděla co si počít a natočila ho, jak pláče a prosí o pomoc se sebevraždou.

Maminku prosil o pomoc se sebevraždou

Dej mi lano, chci se zabít,“ žadonil chlapec a dodal: „Chci se bodnout do srdce. Chci, aby mě někdo zabil.“ Původní video na facebooku, které je nyní již staženo, bylo zhlédnuto více než 25milionkrát. Vyvolalo velkou vlnu nevole a chlapci začaly vyjadřovat podporu ty největší světové celebrity.

Quadene, jsi silnější, než si myslíš. Ať se stane cokoliv, máš ve mně kamaráda,“ vzkázal chlapci na twitteru australský herec Hugh Jackman (51), kterého znají filmoví fanoušci jako Wolverina z X-Menů. „Venku máš spoustu přátel, venku ve světě, ještě jsi je nepoznal. Jsme tu, hlídáme ti záda,“ prohlásil Jeffrey Dean Morgan (53) alias Negan ze seriálu The Walking Dead.

Výlet do Disneylandu

Pod taktovkou komika Brada Williamse (36), který stejně jako chlapec trpí dwarfismem, vznikla dokonce na portálu GoFundMe sbírka s cílem poslat Quadena i s maminkou do Disneylandu v USA. Chlapci se okamžitě obrátil život vzhůru nohama, z šikanového a ztrápeného hocha se stal rázem miláček planety.

Ne všichni mu to ale přejí. Na sociálních sítích se objevilo několik tvrzení, že Quadenovi je ve skutečnosti 18 let a narozeniny oslavil nedávno. Jako „důkaz“ bylo přiloženo i foto z oslavy osmnáctin. Jak se pak ale ukázalo, Quaden byl jen na oslavě kamaráda. A herec také není. Chlapec se proto rozhodl zatočit s trolly po svém.

Vzkaz pro trolly

Na svůj instagram nahrál photoshopem upravenou fotkou, kde je výrazně vyšší než ve skutečnosti, stojí před vozem BMW a na sobě má oblečení od Louise Vuittona. Popisek u žertovné fotografie zní: „Hádejte, jak jsem starý na této fotce?“ Jak je vidět, Quaden si z internetových lhářů a posměváčků nic nedělá.

Jan-Horyna-Praha ( 28. února 2020 14:40 )

Videl jsem to video se spratkem a to mi stačí..👎👎👎👎🤮🤮

hasickajana ( 27. února 2020 10:46 )

i když je to dítě, už to má nastaveno tak, že kdo má značkový věci je šťastný a king...
to asi nepotřebuje další komentář

diskutujici ( 27. února 2020 07:44 )

Kdysi by ho ukazovali leda v cirkusu.

europa ( 27. února 2020 05:45 )

Nestrkejte sem pořád fotky té zrůdy!!! Kdo se má na to koukat? Pište si co chcete, to nemusím číst, ale před těmi fotkami není úniku. Je mi z nich na blití, a z vás taky, hnusnej bulváre. Takové zrůdy sa dají ukazovat leda v cirkusu

Zobrazit celou diskusi