Herečka, která se na instagramu vyznačuje jedinečností v tom, že jako jedna z opravdu velice mála známých osobností nepoužívá svůj profil k takzvaným placeným či barterovým spolupracím (ikdyž má hodně přes sto tisíc sledujících), dala v InstaStories všem současným i potenciálním matkám radu, jak bez komplikací přebalit svoji drahou ratolest.

„Mám pro vás perfektní tip, když chcete zabavit dítě při přebalování. Funguje to! Opravdu, zkuste to! Dítě se nestačí divit,“ komentovala Tereza Ramba hračky z dětského kolotoče, které obvykle mívají miminka nad dětskou postýlkou. Herečka však ukázala svoji tvořivost a plyšová zvířátka si nasadila na hlavu, což by mělo dítě při výměně plenky dokonale rozptýlit.

„Kdyby vám to nefungovalo, mám tunning, můžete přidat tohle. Musíte teda trochu balancovat,“ dodala Tereza a položila si na hlavu ještě dětskou gumovou obrázkovou knížečku, čímž sama sebe natolik rozesmála, že málem nedořekla větu.

S vyjádřováním ale prý problémy nemá, jak se často proslýchá u novopečených maminek, které jistý čas přijdou do styku především se svými nemluvnými ratolestmi, což vede k nechtěnému omezení vyjadřovacích schopností a s tím spojené slovní zásoby. „Jinak mi z toho nehrabe a to je dobře. Že zůstávám při věci a jsem schopná říct souvisle i několik vět,“ smála se herečka, se kterou se chlapeček, který se podle tajných zdrojů jmenuje Mikuláš, ikdyž ho veřejně nazývá Slunce, nudit rozhodně nebude.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií