Tento ročník talentové soutěže SuperStar je bezesporu hodně zajímavý. Mezi porotci to skutečně vře, především mezi Paľem Haberou a Leošem Marešem (43), co se neustále špičkují. Nyní si ale známý zpěvák a muzikálová hvězda Habera vzal na paškál Moniku Bagárovou, půvabnou hvězdičku, která se v roce 2009 dostala do finále Česko-Slovenské SuperStar. A přestože nakonec nevyhrála, svým sametovým hlasem a svou hudbou kdesi na pomezí soulu a RnB se zapsala do srdcí všech posluchačů. Přestože je nyní Bagárová v jiném stavu, Habera ji rozhodně nijak nešetřil!

Před porotu se totiž postavila mladá, dvaadvacetiletá maminka Melissa, která zapěla písničku od Christiny Aguileraové (39). Poté, co odzpívala soulovou pecku známé americké zpěvačky, však zůstala porota dost nerozhodná. „Sorry, Melisso, ale já jsem už po dvou frázích, které si odzpívala, věděl, že tohle není tvoje parketa. Soul je něco šíleně vzdálené pro nás. I pro mě, i pro Čekyho…“ vrtěl hlavou Habera a Mareš si přisadil, že měl po celou dobu pocit, že by se mu to „mělo líbit“, ale vlastně se mu to nelíbí.

Jenže Habera pokračoval! „Monika se taky snaží o RnB, ale také je více cikánka a Romka, takže to má možná více v krvi než my bílí. Když takhle umějí zpívat bílí, jsou to vzácné výjimky na světě. A ty to nejsi,“ dodal známý slovenský zpěvák. Překvapená Monika se sice zprvu na tento výrok, jenž byl pravděpodobně notně neobratnou poklonou, moc netvářila, po chvíli se ovšem rozhihňala a začala skrývat tvář za kartičku.

Není to mimochodem poprvé, co měl Habera nějakou rasisticky laděnou poznámku. Jedna ze soutěžících totiž porotě slibovala všechno možné, hory, doly, modré z nebe, jenom, aby postoupila do dalšího kola, ale Habera ji odpálkoval větou: „Ty jsi jako Romové, kteří sem chodí: Všechno dodržím, za dva týdny tady budu úplně celý bílý…“ šokoval.

Dochází snad interpretovi písniček Reklama na ticho nebo Je to vo hviezdach zásoba pohotových hlášek, a tak musí pronášet takováto podivná prohlášení na hranici dobrého vkusu?

VIDEO: SuperStar: Pavol Habera poprvé zpíval během castingů!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Pavol Habera poprvé zpíval během castingů! TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií