Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Autorka zachytila herce během natáčení erotických filmů. Jsou neskutečně sexy!

5. dubna 2022 | 06:00

Erika Lust (42) se narodila a vyrostla ve Švédsku, ale nyní žije v Barceloně, kde prorazila ve světě erotického byznysu. Její filmy jsou tvořeny ženami a ženským pohledem na věc. Její díla jsou tak smyslná, erotická, plná podnětů, které jsou především pro ženy důležité k tomu, aby podráždily smysly a vzbudily chtíč.

Erika vystudovala politickou vědu a genderová studia. První film, který natočila, byl na protest proti šovinistickému pornu a okamžitě s ním zaznamenala velký úspěch. To předurčilo její kariéru. Od té doby natočila již několik mnohonásobně oceněných erotických filmů a založila si svou vlastní firmu Erika Lust Films. Její filmy pohlížejí na sex a erotiku úplně jinak, tvoří takzvané indie erotické filmy.

Video se připravuje ...
Známé krásky se odhalily ve filmu • VIDEO: Youtube.com, int

Netočí pouze filmy, ale napsala také několik knih. V jejích dílech se mísí erotika s osobitým humorem. V hlavních rolích filmů se objevují lidé, které můžete běžně potkat třeba ve frontě v supermarketu nebo cestou domů v dopravním prostředku. Herci mají tetování, špíčky, vrásky, prostě jsou to normální lidé, ne žádní vyumělkovaní silikonoví krasavci a modelky. Ukazuje sex jako součást života, se všemi drobnými libůstkami. Erika má také svůj on-line obchod, tam si můžete nejen koupit její filmy, ale dokonce se tam každý, kdo dělá erotické filmy podobného ražení a ve stejném duchu, může zaregistrovat a pak může prodávat vlastní tvorbu přes její portál. V galerii si můžete prohlédnout fotky z natáčení, které zachycují erotické okamžiky a jejich atmosféru.