Málokdo ví, že oblíbená herečka Alice Bendová, kterou si čeští diváci zamilovali především jako představitelku mnoha rolí vypočítavých potvor a femme fatale, co se neváhají svléknout v odvážných scénách, má mladší sestru. V široké veřejnosti tento fakt nejspíš nebude tak známý, byť spolu kdysi dávno účinkovaly v jednom díle primáckého kulinářského pořadu Prostřeno!. Kdo ovšem pravidelně sleduje sociální sítě známé herečky, není to pro něj žádnou novinkou.

Mladší sestra známé herečky se jmenuje Andrea a je nejenom úspěšnou cukrářkou, ale i velice pohlednou ženou. Jak se zdá, jistý půvab mají »holky Bendovic« v rodině (ve skutečnosti je jejich rodné příjmení Veselá, jméno Bendová si Alice odnesla z bývalého manželství s hokejistou Václavem Bendou, s nímž má dvě děti - pozn.red.). „Jako teda musím říct, že takhle kdybych vypadala já, živím se pořád jako topmodelka,“ rozplývala se nad svým sourozencem na instagramu Alice, co se před Vánoci objevila v českých kinech v romantické komedii Špindl 2.

„Nemá botox, ta krůta, ani jiné zásahy. Akorát změnu pohlaví, jinak nic.“ Kdo se ovšem lekl, že sympatická brunetka skutečně přišla na svět jakožto muž, ten se může uklidnit. Bendová si jenom ze své sestry svérázným způsobem vystřelila!

„Ta mě zabije! Viď, ségruško moje?“ dodala totiž provokativně u snímku, který během pár hodin nasbíral více než 3 tisíce „lajků“, a to nejenom od příznivců vnadné Bendové, ale i od celebrit. Herečka Eva Holubová (60) ji například ohodnotila slůvkem „krásná!“ a nešetřila vykřičníky. „Díky, že jsi prozradila moje tajemství, faaaaakt ségra,“ reagovala pobaveně Andrea, která je podle svých vlastních slov „úplně od přírody chlap“.

Byť je Andrea šikovnou pekařkou, svých „pět minut slávy“ před kamerami si už užila. Nejenom ve výše zmiňovaném Prostřenu, ale i v seriálu Rodinná pouta, kde se objevila společně s Alicí. Ta zde ztvárnila legendární mrchu Simonu. „Ačkoliv se před kamerou nestydím a nevadí mi to, zjistila jsem, že to dělat nechci,“ prohlásila tmavovlasá cukrářka a zároveň dvojnásobná maminka synků Alberta (12) a Bena (16) před lety v rozhovoru pro Krajské listy.

Mnohem více se sice realizuje v pečení dortíků, na které dokáže vymodelovat i nejrůznější postavičky, ať už pohádkové nebo filmové. V seriálech by jí to přitom také náramně  slušelo, co myslíte?

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií