Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Světlanka (†8) zmizela před mnoha lety: Soused se nyní přiznal, že ji ubil kladivem

Autor: shp - 
29. února 2020
06:29

Roztomilá dívenka Světlanka Dudinová (†8) zmizela v krasnodarském regionu před třemi a půl lety. Příbuzní, přátelé, místní obyvatelé i dobrovolníci po školačce dlouhé dny neúspěšně pátrali. Ve vesnici, kde zmizela, však nyní byly objeveny kresby a nápisy, které vypadaly jako od Světy.

Nový nález nakonec vedl k nalezení jejího tělíčka a dopadení muže, který ji zavraždil. Ukázalo se, že malůvky skutečně pocházejí od Světy, která už dávno není mezi živými. Zabil ji soused. K činu se již doznal a vyšetřovatelům i ochotně ukázal místo, kde ji pochoval.

Vrah ukázal, jak ji ubil kladivem

Při rekonstrukci vzal do ruky těžké kladivo a ukázal, jak ji s ním bil do hlavy, dokud se nepřestala hýbat a nevydechla naposledy, uvedl ruský portál NTVV. Zabít se ji rozhodl proto, že dívenka často běhala na jeho pozemek, dělala hluk, nepořádek a rušila ho od náročné práce.

Když ji zabil, pohřbil Světu v igelitu tak důkladně, že se ji nepodařilo najít. Manželka muže, který skončil ve vazbě a čeká na soud, vypověděla, že by v životě neřekla, že žije s vrahem. Prý si myslela, že není ničeho takového schopen.

Mylné teorie o únosu

Rodičům navždy zmizela naděje, že se ještě někdy setkají se svou milovanou holčičkou. Alespoň už ale vědí, co se stalo. Nyní doufají, že se Světa dočká spravedlnosti a vrah bude podle zákona odsouzen. Existovala spousta teorií o tom, jak dívka zmizela, včetně únosu. Žádná z nich ale nebyla správná.

j_dc_cv ( 10. března 2020 00:19 )

Může mi někdo vysvětlit proč u zavražděného dítěte diskuze je a u dospělých pitomců co jdou i přes varování na túru a smete je lavina není?

bouda1920 ( 29. února 2020 14:09 )

Měl by být zákon, udělat to samé vrahům. Zabil jsi, budeš zabit stejnou smrtí!! Jaképak smilování s vrahy, nejsou to lidi ale zrůdy v lidské podobě!!

svalovec ( 29. února 2020 14:06 )

Nedělejte s toho paniku Rusáků je jak nasrán
o jedno víc nebo mín to je jedno oni se množí jako klíštata

verka1 ( 29. února 2020 13:36 )

Hrozná smrt, chudák holka.
Rodiče už nemají naději že jejich holčička ještě žije.

ostuda ( 29. února 2020 10:37 )

ujely mu nervy…
to by si taky měli uvědomit rodiče těchto adhd dětí, že ne každý má nervy jak špagáty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání