Kapela Melody Makers s Ondřejem Havelkou (65) za mikrofonem proměnila legendární sál ve velkolepou swingovou tančírnu, kterou pomáhala rozjíždět taneční skupina Swing Busters. Na parketu to roztočila například režisérka Manželských etud Helena Třeštíková (70) či bývalá novinářka Pavlína Wolfová (48).

Ve tři čtvrtě na jedenáct vtrhl na pódium nevypočitatelný Petr Čtvrtníček (55), aby s humorem sobě vlastním uvedl »cinknutou« balónkovou tombolu. Na jeho pokyn se ze stropu snesly na zem nafukovací balónky, z nichž jen některé ukrývaly hodnotné ceny. Ples korunoval koncert skupiny PANGEA – The Beatles Revival Band.

Hold osobnostem

Nedílnou součástí plesového programu a vlastně podstatným důvodem k uspořádání celé akce byl hold vzdaný Hvězdám Reflexu. Odstartovala ho Libuše Šmuclerová (57), ředitelka mediálního domu Czech News Center, který vydává i deník Blesk. Na stylizovaném X neboli logu časopisu defilovali na parketě mimo jiné úspěšní čeští filmaři, zástupce českého basketbalového týmu, policisté, záchranáři, vědci, veřejní činitelé a mnozí další, kteří loni udělali něco výjimečného. Redakce jim chtěla poděkovat s plnou parádou. „Nikdo z nás v tuto chvíli nemůže vyloučit, že i díky Hvězdám Reflexu byl pro nás ostatní loňský rok o něco stravitelnější,“ prohlásil trefně jeden z moderátorů večera.

Tančil i Zelený Raoul

Na parketě se objevil také Zelený Raoul! Komiksová postavička mimozemšťana glosujícího současné dění v Česku je nedílnou součástí Reflexu už od roku 1995. Pozorným návštěvníkům plesu nemohlo uniknout, že Raoul má na ruce snubní prsten. Že by do toho po pětadvaceti letech konečně praštil?

VIDEO: Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře! 

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
11 fotografií