Lukáš Rosol se před dvěma roky potřetí oženil a dle jeho slov je Petra ženou jeho života. Druhá exmanželka Michaela Ochotská mu asi stále leží v žaludku, protože se do ní neustále trefuje a moralizuje, jak by se měla a neměla chovat. 

Naposledy ho pěkně rozzlobila její poslední fotka na sociální síti. Míša v pánské košili sedící na posteli pózuje před zrcadlem. Dekolt má lehce poodhalený, nahé nohy přes sebe, takže nic, co by pobuřovalo, není vidět. Ale tenista má na to jiný metr a hlavně názor. 

Z pozice matky by to chtělo trošku zodpovědnosti a respektu vůči našemu synovi, který se na tak vulgární a lascivní fotku svojí matky může za chvíli sám podívat. A aby tu četl komentáře (teď smazané), že by jeho maminku někdo pomiloval, a ona mu to lajkuje, to je opravdu ostuda,“ napsal pod fotku Rosol.

Ochotská to nechala bez komentáře a ani to nesmazala. Zřejmě chtěla ukázat, že je to její exmanžel, kdo ji má neustále v hledáčku. Jestli tenistu sexy fotky Michaely pobuřují, tak není nic jednoduššího než ji přestat sledovat na sociálních sítích. 

Ale to Lukáš asi nechce. Přitom jeho manželka Petra na instagram nedává jen zahalené nebo zamilované fotky, ale nejednou se ukázala polonahá zezadu nebo ve spodním prádle. 

Nejde o první útok Rosola. Krátce poté, co požádal o snížení alimentů, vydal prohlášení, v němž tvrdil, že Ochotská investovala spoustu času taháním jejich syna po doktorech, aby získala „důkazy“ o tom, že je pro syna traumatem a fyzicky ho ohrožuje. Také tvrdil, že mu bezdůvodně zakazovala vídat se s ním.

Do sporu se tehdy zapojila i Rosolova současná manželka Petra Kubinová (26), která Ochotské vmetla do tváře, že je samoživitelkou s miliony. Dále prohlásila, že za jednadvacet měsíců dostala na výživném a zajištění synových budoucích studií více než dva miliony korun.

VIDEO: Michaela Ochotská: Náš syn je pěkný cvalík

Video
Video se připravuje ...

Michaela Ochotská: Náš syn je pěkný cvalík Tomislav Cecka

Fotogalerie
30 fotografií