Ples v Rudolfinu slavnostně zahájilo Sdružení hlubokých žesťů České filharmonie. Na sametový souzvuk několika pozounů a tuby navázal moderátor Libor Bouček, který stejně jako na brněnském plese bude provázet celým večerem. 

V prvním tanečním bloku zahrálo Collegium českých filharmoniků a posléze Big Band Gustava Broma. Zazpívají zpěvačky Kristína nebo Markéta Fasseti. Vrcholem večera je vystoupení kapely Chinaski. 

Vstupenky do majestátního Rudolfina rozhodně nebyly za pakatel. Ty nejlevnější na stání stály 8 349 korun a ty nejdražší do síně Antonína Dvořáka 21 659 korun. Některé dámy neponechaly nic náhodě a od oběda se věnovaly přípravám.

Modelka Nikol Švantnerová vybrala šaty u Ponerů, spisovatelka Bára Nesvadbová už léta důvěřuje módní návrhářce Tatianě Kovaříkové. Nechyběla ani Gábina Partyšová, Mahulena Bočanová poprvé veřejně s partnerem a očekává se tenisový pár Radek Štěpánek s manželkou Nikol Vaidišovou. Na akci dorazil i manželský pár Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Gregor Brzobohatá.

Fotogalerie
50 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený