Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Alexandra (25) oslepla po šíleném zákroku: Nechala si potetovat oči!

Autor: rc - 
1. března 2020
13:21

Polka Alexandra Sadowskaová (25) toužila napodobit vzhled svého oblíbeného hudebního umělce rappera Popeka a u tatéra si nechala obarvit oční bulvy na černo! Zákrok však nedopadl dobře a pětadvacetiletá dívka oslepla na jedno oko! Tatérovi hrozí až tři roky za mřížemi.

Alexandře Sadowskaové, krásné zrzce, kterou na sociální síti instagram sleduje víc jak 18 tisíc lidí, nestačil přirozený půvab. Pětadvacetiletá dívka pocházející z polské Vratislavy toužila po očích, které člověk vídá pouze na obrázcích zobrazujících elfy či jiné éterické bytosti. Alexandra se proto rozhodla, že navštíví tatéra Piotra A., u něhož si nechala obarvit oční bělmo na černo! Podstoupit nebezpečnou proceduru ji zároveň přiměl její oblíbený rapper Popek.

Ovšem výsledek dopadl katastrofálně. Alexandra sice dosáhla vytouženého „černého pohledu,“ ovšem chvíli po proceduře začala mít ukrutné bolesti. Podle britského deníku Daily Mail si stěžovala svému tatérovi, který ji měl uklidnit tím, že je vše v pořádku a má si vzít prášky proti bolesti. Dívka však ztrácela zrak ve svém pravém oku a proto raději navštívila lékaře.

Barva nesměla přijít do kontaktu s očima

Ten jí sdělil zdrcující zprávu. Barva, kterou tatér použil, se běžné používá na tetování kůže a nesmí přijít do kontaktu s očima. „Existuje jasný důkaz, že tatér nevěděl, jak má provést tak choulostivou proceduru, a přesto se rozhodl, že ji provede, což vedlo k této tragédií,“ uvedl právník Alexandry pro Daily Mail.

Škoda, která byla napáchána, nejde zvrátit a Alexandra nejen, že už nikdy neuvidí na pravé oko, ale zřejmě pomalu přijde o zrak i v druhém oku! „Bohužel, v současné době mi lékaři nedávají moc nadějí na zlepšení. Škoda je příliš vážná a rozsáhlá. Obávám se, že zcela oslepnu. Nebudu se zavírat ve sklepě a upadat do depresí. Smutek nechávám za sebou a žiju dál,“ uvedla Alexandra. Tatér trvá na tom, že je nevinný, ovšem čeká ho soud a v případě uznání viny mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Odhlasit_se ( 2. března 2020 07:27 )

Ze srdce ti to přeju obludo!

Kopretina10 ( 2. března 2020 02:48 )

hnus! fuj!

Marnas55 ( 1. března 2020 22:38 )

Max.takový kun.dě nakopat do rypáku

levandulova ( 1. března 2020 21:54 )

Darwinuv prirozeny vyber.

y1xcvbnm ( 1. března 2020 19:07 )

tady snad není třeba komentáře, kdo chce kam pomozme mu tam ,ona i kdyby nebyla slepá tak je strašně ošklivá

Zobrazit celou diskusi