Mikaela byla zatčena v sobotu 29. února jen den po svých 24. narozeninách. Důvodem je podle webu Radar Online podezření z domácího násilí, které bylo vyhodnoceno jako přestupek.

Snědá kráska však nebyla podle policie v době po zatčení způsobilá k propuštění. V cele byla proto zadržena po dobu dvanácti hodin. Co se přesně stalo, je dosud nejasné.

Rvačka se snoubencem???

Adoptivní dcera Stevena Spielberga přitom nedávno mluvila o svém vztahu se snoubencem Chuckem Pankowem. Jestli je do incidentu jakkoliv zapleten, také není známo. Mikaela působí velký rozruch.

Jen před několika dny světu oznámila, že se dává na pornografickou dráhu. „Jsem velmi přirozeně sexuální osoba,“ řekla The Sun. Proto se rozhodla pro točení lechtivých snímků.

Chci zpeněžit své tělo

Začala jsem být otrávená z toho, že nedokážu zpeněžit své tělo, a upřímně, byla jsem unavená z toho, že mi říkali, jak mám nenávidět své tělo,“ dodala Mikaela rázně.

Točit prý hodlá jen sólo videa, což znamená, že bude před kamerou sama masturbovat. Podle Page Six je Steven Spielberg rozhodnutím své dcery velmi ztrapněn a zarmoucen.

Spielberg pátého Indyho nenatočí

Nedávno přitom oznámil, že odstupuje od režie pátého dílu slavné série Indiana Jones. Všechny předešlé filmy přitom režíroval. Že by za jeho rozhodnutím stál smutek z nemravné dcery?

Fotogalerie
17 fotografií