Olga Menzelová se kvůli péči o svého manžela Jiřího Menzela (82), který je upoutaný na invalidním vozíku, do společnosti moc nedostane, ale když ano, tak to pořád umí slušně rozbalit. Na ples ji doprovodila kamarádka, ale na parket ji do kola vzal Ondřej Gregor Brzobohatý. A za to se mu Olga odměnila tím, že ho celého zabalila do své dlouhé vlečky od šatů, které navrhla návrhářka Zuzana Kubíčková.

Poprvé do společnosti vyvedla svého partnera Petra, kterému přezdívá mistr Proper, Mahulena Bočanová. „Zdržíme se tak do půlnoci, protože ráno jedeme na hory. Bez dcery, sami dva, tedy pokud se nám Máňa nepropašuje do kufru,“ prozradila Blesku se smíchem herečka.

Moderátoři Snídaně s Novou Milan Peroutka (29) a Nikola Čechová (29) do Rudolfina přišli společně, ale do sálu málem šla Nikola sama. Milan totiž nedodržel dress code black tie, který předepisuje motýlka, a vzal si kravatu. Naštěstí u vchodu byla hosteska, která neposlušné pány poučila a motýlka jim zapůjčila.

Moderátorka Gábina Partyšová (41) tentokrát vsadila na červený samet a vysoký rozparek. Ale ten při sebemenším pohybu odhalil nejenom stehno, ale i rozkrok! Opět přišla v doprovodu kamarádky, i když už rok tvrdí, že má chlapa, kterého doposud svět neviděl.

První a zároveň poslední ples si užila Petra Svoboda s manželem Ondřejem Křivkou. O šestiměsíčního syna Eduarda se postarala chůva, a tak si mohli na pár hodin užít sami sebe.

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií