Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista zastřelil krásnou kolegyni (†24): Hráli ruskou ruletu!

Autor: shp - 
2. března 2020
17:55

Nemyslel a zaplatí za to. Mnohem hůře ale dopadla jeho kolegyně. Policista Nathaniel Hendren (30) z amerického St. Louis ve státě Missouri hrál se svou krásnou parťačkou ruskou ruletu. Zbraň vystřelila zrovna, když na Katlyn Alixovou (†24) namířil revolver a zmáčkl spoušť.

Toto lehkovážné chování, ke kterému došlo brzy ráno, zanechalo nezacelitelnou ránu v srdcích její truchlícího manžela a rodičů. Byla milována rodinou i přáteli,“ prohlásila podle webu People právnička Kim Gardnerová o Alixové. Hendren byl za zabití kolegyně odsouzen k nejvyššímu možnému trestu vězení v délce sedmi let.

K zabití se nakonec doznal

Policista nejdřív tvrdil, že je nevinný, ale pak se k činu doznal a přistoupil na trest. K smrti Katlyn došlo 24. ledna 2019. Hendren vyprázdnil bubínek revolveru a poté do něj strčil jeden náboj. Bubínek roztočil a poté společně začali hrát ruskou ruletu stylem, že si vyměňovali zbraň, mířili jeden na toho druhého a pak mačkali spoušť.

Zbraň vystřelila, když ji měl v ruce Hendren, který byl na rozdíl od Alixové ve službě. Policista odvezl s dalším kolegou zraněnou do nemocnice. Zranění hrudníku, která utrpěla, však byla příliš vážná a strážkyně pořádku jim podlehla. Hendren byl po nepochopitelném incidentu policií okamžitě suspendován a do zaměstnání se už nevrátí.

Sexuální hry se zbraní

Doufám, že to nějakým malým způsobem pomůže zahojit rány, které jsem způsobil,“ řekl u soudu policista Aimee Lynn Wahlersové – matce zastřelené, uvedly zprávy NBC News. Těžko si představit, že by se kvůli tomu rodina Katlyn cítila lépe. Hendren patří za mříže. V minulosti byl už obviněn z nucení expřítelkyně k sexuálním hrám se zbraní.

kralovna-vsech-mori ( 2. března 2020 19:12 )

Proč sem nedali fotku té krásné kolegyně?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání