V souvislosti se svým vyškrtnutím z manželovy závěti skloňuje Pavlína Pořízková slovo zrada ve všech možných pádech. Na druhou stranu ale topmodelka nemá problém přiznat, že zbožňovala pocit bezpečí, jejž jí poskytoval starší a moudřejší muž, který ji zcela ovládal.

A to i poté, co jejich partnerský vztah skončil. Pavlínu Pořízkovou totiž ze všeho nejvíc děsí vyhlídka samoty a opuštění. Tu v topmodelce spustila emigrace rodičů. Jako malé děvčátko ji totiž matka s otcem nechali v rodné zemi samotnou a za hranice odešli bez ní. Několik let pak trvalo, než se k nim Pavlína mohla připojit.  

„Že mě rodiče opustili, ve mně zůstalo už napořád. A společně s tím pocit, že nejsem zas tak dobrá. A jakmile někdo prohlédne, že nejsem, opustí mě taky,“ svěřila stará traumata americké stanici CBS Pavlína Pořízková. A tak vztah s více než o dvacet let starším mužem byl pro Pavlínu zdrojem potřebné jistoty. Přestože to podle jejích slov byla láska na první pohled, její konec je velmi hořký. 

Že má Ric v plánu tak radikální krok jako vyškrtnutí své ženy ze závěti, je podle Pavlíniných slov velká zrada, o které navíc topmodelka neměla nejmenší tušení. I přes započaté rozvodové procedury Pavlína Rica stále milovala. „Po jeho boku jsem se stala ženou. Nedokázala jsem si představit život bez něj,“ svěřila Pavlína americké stanici CBS, jaký byl její vztah k zesnulému manželovi.

Víc než cokoli jiného si Pavlína Pořízková přála zůstat se svým ex přáteli. „Nedokázala jsem si představit, že bychom nebyli přátelé. Nechtěla jsem ani zjišťovat, jaké by to bylo,“ vzpomíná topmodelka na dobu krátce po rozpadu partnerského vztahu.

Že má na peníze nárok, si Pořízková myslí i proto, že veškeré své výdělky z modelingu vkládala na rodinný účet. Před svou smrtí Ric Ocasek vyškrtnul ze závěti navíc i své dvě děti z předchozího manželství. „Tohle celé velmi zkomplikovalo mé truchlení. Strašně ráda bych si dopřála luxus smutku a stýskání si. Kéž bych nemusela řešit ještě tuhle bolest z jeho zrady,“ vyslovila své přání Pořízková.    

VIDEO: Jak vypadala Pavlína v časech, kdy její manželství ještě fungovalo?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

  

Fotogalerie
53 fotografií