Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Julie čeká nemanželské dítě a Štěpán se porve s Jankem v hospodě

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
3. března 2020 | 06:00

Janek si to možná ještě plně neuvědomuje, ale pěkně v tom lítá a už si toho začínají lidé všímat, hlavně Štěpán – a posílen alkoholem to nenechá jen tak. Julie zase bude čelit zásadnímu rozhodnutí!

Janek si vyjede s Týnou na projížďku na koni, ale spadne a narazí si žebra. Naštěstí to není nic vážného. Janek má chuť trávit s Týnou více a více času, a to se moc nelíbí Štěpánovi, který dost žárlí. Vyvrcholí to na tancovačce, kde se chce s Jankem poprat. Brzy ale pochopí, že Janek je ten, kdo mu pomohl při nehodě, a okamžitě obrátí. Roman s Petrem připravují lest na Janka, chtějí mu dát ke schválení něco jiného, než nakonec odevzdají Johnovi. Bude to vypadat, že krade... Naštěstí se najde někdo, kdo to odhalí.

Julie se ocitá před jedním z nejzávažnějších rozhodnutí svého života. Zjišťuje totiž, že je těhotná. Normálně by to mohla být velice radostná novinka, ale jelikož je v tom s ženatým mužem, je to trochu jiná písnička. Julie chce říct Tondovi, že s ním čeká dítě, ale místo toho se pohádají a on se tuhle novinku zatím nedoví. Julie se totiž rozhodla, že si dítě nechá a bude ho vychovávat sama.