Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Romana (21) při požáru přišla o tři syny (†1, †2 a †4): Děti nikdo nehlídal!

Autor: rc - 
3. března 2020
14:11

Odběhla jen na malou chvíli a stala se tragédie! Máma Romana z Dobšiné na Slovensku přišla při požáru o tři malé děti Milana (†1), Júliuse (†2) a Olivera (†4). Hořet v domě začalo náhle poté, co jednadvacetiletá žena odešla pro vodu k sousedům.

V pondělí plameny zachvátily dům ve slovenské obci Dobšiná, kde bydlela Romana se svými třemi syny. Dům měla rodina v podnájmu. Jednadvacetiletá máma, která byla na výchovu tří malých chlapců sama, odběhla odpoledne pro vodu k sousedům.

Ovšem v tu chvíli uvnitř domu začalo obrovské drama. „Když jsme přišli na místo, všechno už bylo v plamenech,“ uvedl svědek tragédie pro slovenský deník Nový Čas a dodal, že rodina se přestěhovala do domku poměrně nedávno. „Bydlela tam jen několik měsíců, předtím byla i s dětmi v dětském domově,“ dodal svědek.

Video  Tragický požár domku: Zemřely tři malé děti (†1, †2, †4)!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Na místo vyrazili okamžitě hasiči, ale zachránit malého Olivera, Júliuse a Milana se už nepodařilo. Děti zůstaly uvězněny uvnitř. „Na místo události byly vyslány všechny záchranné složky. Podle prvotních zjištění si požár chatrče vyžádal tři životy dětí ve věku jeden, dva a čtyři roky. Na místě události byly dvě děti nalezené bez známek života. Třetí dítě, které na místě oživovali zdravotníci, bohužel, zemřelo. Matka dětí skončila v rukách zdravotníků. Událost na místě dokumentuje vyšetřovatel, který vykonává prvotní a neodkladné úkony,“ uvedla policejní mluvčí Jana Mésarová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání